Töltsd fel vegetáriánus kalandjaidat, receptjeidet, írásaidat Te is!

Töltsd fel vegetáriánus kalandjaidat, receptjeidet, írásaidat Te is!


Szia kedves Olvasó!

Ez a magazin a vegetáriánus életmód szépségeiről, örömeiről szól, de van egy jó hírem: készülünk egy olyan magazinnal is, ahol csak és kizárólag vegetáriánus ételek, sütemények receptjeit fogod megtalálni. A magazin a VEGA VILÁGA nevet fogja viselni, és hamarosan indul.

Rendszerünknek több magazinja is van, a VEGAKALANDOK egyike ezeknek. Célunk a portál létrehozásával az volt, hogy ne csak tartalmas, de hasznos és könnyed kikapcsolódást is nyújtsunk – nem csak vega – Látogatóinknak! Egy életmódváltás sosem könnyű, sok nehézséggel nézhetünk szembe, még akkor is, ha mi magunk, önszántunkból döntünk úgy, hogy lemondunk a húsevésről. Ennek a weboldalnak nem titkolt célja, hogy megadjunk minden segítséget a vegetáriánus táplálkozáshoz, és bebizonyítsuk, hogy hús nélkül is lehet finom és tartalmas ételeket készíteni.


Milyen témákat foglal magában a VegaKalandok?        

Úgy állítottuk össze a magazint, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Van, akit az egészséges táplálkozás témája érdekel, míg mások inkább az emberi siker-történetekre kíváncsiak. Van, aki szeretne egy másfajta táplálkozási kultúrát megismerni, esetleg kipróbálni, hogy kiderüljön számára, hosszabb távon is képes-e elköteleződni. De minden bizonnyal lesznek néhányan, akik csak a heti ebéd elkészítéséhez keresnek ötleteket. Rajtunk ez nem múlik, mindent úgy rendeztünk, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Fontos kiemelni, hogy senkit nem akarunk arról meggyőzni, hogy térjen át a vegetáriánus táplálkozásra. Csupán utat mutatunk azoknak, akik szívesen megismerkednének a zöldevők kultúrájával.

 

Hogyan épül fel a VegaKalandok oldal?

Hirdess, olvass, vagy töltsd fel saját írásaidat! – mindezt INGYEN. Ilyen egyszerű lenne? Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nem csak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

1. Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok érdekességet olvashatsz, és írhatsz, hiszen akár Te is lehetsz az egyik szerkesztőnk. Magazinunkba bárki tölthet fel saját írást, cikket. Mivel ez egyetlen témát tárgyaló magazin, ezért elsődlegesen vegetáriánus ötleteket, érdekességeket, recepteket várunk, de igyekeztünk úgy összeállítani a menüpontokat, hogy mindenki megtalálja azt a rovatot, ahova szívesen írna. 

2. ApróHirdető rész: Ez a modul egy országos Apróhirdető portál, amelyen minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jut el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.

 

Ne csak olvass, töltsd fel Te is az írásaidat!

Csatlakozz szerkesztő-cikkíró csapatunkhoz, közösségünkhöz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a facebookon. Mivel napjainkban ez már életünk része, ezért számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a tevékenységekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont magazinoddal idővel akár pénzt is kereshetsz.

 

Hogyan tudsz szert tenni egy saját magazinra? Mutatom lépésenként!

1. lépés: Kattints IDE!

2. lépés: Töltsd ki a kért adatokat: név, jelszó, email cím. Domain névhez válaszd ki a Neked tetszőt. Például agota (így, kisbetűvel írd, ne használj ékezeteket, tehát ha a választott domain név Ágota, akkor csak ezt írd be: agota).

3. lépés: Pipáld ki a két négyzetet!

4. lépés: Nyomj rá az Igénylés gombra!

5. lépés: Kapsz majd egy levelet, ahol meg kell erősítened az Igénylést. Nézd meg a Spam, Promóciók mappákat is, mert sokszor oda érkeznek a levelek, főként gmail-es postafiók esetén.

6. lépés: Várd meg, míg aktiválják a magazinodat. Erről tájékoztatást kapsz a megadott email címedre.

7. lépés: Amint aktiválták a magazinodat, be tudsz jelentkezni, és máris töltheted fel az írásaidat. A webirodádban a Kérdések-Válaszok (sötétszürke háttér, jobb oldalon) menüpont alatt megtalálod a segítséget a szerkesztéshez. A részletesebb, lépésről-lépésre szerkesztési útmutatót egy külön oldalon állítottuk össze, ITT találod.


Velünk tartasz? Szeretettel várunk közösségünkben!

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!


VegaKalandok csapata

Tetszett a cikk?

 

Magazin cikkek

További magazin cikkek »

 

....