A Magazinról

Köszönjük szépen, hogy érdeklődsz a VegaKalandok iránt. Kérjük, szánj ránk néhány percet, amíg röviden bemutatjuk magazinunkat.


 

Miféle oldal ez és mi a célja?

Ez a vegetáriánus életmódról szóló magazin.

Úgy állítottuk össze a magazint, hogy mindenki megtalálja a kedvére való témát. Van, akit az egészséges táplálkozás témája érdekel, míg mások inkább az emberi siker-történetekre kíváncsiak. Van, aki szeretne egy másfajta táplálkozási kultúrát megismerni, esetleg kipróbálni, hogy kiderüljön számára, hosszabb távon is képes-e elköteleződni. De minden bizonnyal lesznek néhányan, akik csak a heti ebéd elkészítéséhez keresnek új ötleteket. Rajtunk ez nem múlik, mindent úgy rendeztünk, hogy mindenki megtalálja az érdeklődéséhez illő témát. S mindezt ítélkezés nélkül tesszük, hiszen senkit nem akarunk arról meggyőzni, hogy térjen át a vegetáriánus táplálkozásra. Csupán utat mutatunk azoknak, akik szívesen megismerkednének a zöldevők kultúrájával.

 


Hogyan épül fel a VegaKalandok oldal?

Ha megnézted a magazin menüpontját, akkor láthatod, hogy sokkal több ez, mint egy egyszerű magazin. Nemcsak olvasni – esetleg – írni tudsz itt, hanem akár hirdetheted is termékeidet, cégedet, vagy amit csak szeretnél. Magazinunk két fő részből áll:

 

1. ApróHirdető rész: Ez a modul egy országos Apróhirdető portál, amelyen minden feladott ingyenes és kiemelt apróhirdetés az összes felhasználó oldalán is megjelenik. Elég egyszer, a saját oldaladon feladni az apróhirdetést, a többi portálra is felkerül, így sokkal több emberhez jut el, mint ahogy azt el tudod képzelni. Böngészhetsz állás, autó, ingatlan és más hirdetések között.


2. Magazin rész: Ez a weboldal erre épül, az apróhirdetős rész csupán extra "ajándék". Az online magazint lapozgatva sok-sok érdekességet olvashatsz, és írhatsz, hiszen akár Te is lehetsz az egyik szerkesztőnk. Magazinunkba bárki tölthet fel saját írást, cikket, erről lejjebb majd részletesebben is olvashatsz. Mivel ez egyetlen témát tárgyaló magazin, ezért ide elsősorban a vegetáriánus életmóddal kapcsolatos írásokat várunk, de igyekeztünk úgy összeállítani a menüpontokat, hogy mindenki megtalálja azt, amit keres. Ha Te mégsem találod, akkor vedd fel velünk a kapcsolatot, és megoldjuk.Kiknek szól ez az oldal?

Mindenkinek, aki érdeklődő. Akit érdekelnek egy másfajta gondolkodás, egy másfajta étkezési kultúra. Aki szívesen váltana, esetleg csak kipróbálna új ízeket. Akik szeretnek olvasni, írni. 

 

 

Milyen gyakran kerül fel a magazinra új cikk?

Mivel a magazin írásait nem egyetlen ember tölti fel, ezért ezt nem tudjuk előre megjósolni. Hiszen van, aki mindennap ír egy új cikket, míg van, aki havonta csak egy cikkel jelentkezik. De mindenki írása felkerül a központi oldalra, így reményeink szerint rendszeresen jelenünk meg új vegakalandokkal.Csatlakozz szerkesztő-csapatunkhoz egy saját ingyenes magazinnal!    

A mai világban már mindenki blogol, esetleg posztol a Facebook-on. Ez roppant érdekes tevékenység, és mivel napjainkban életünk része, ezért már számtalan ingyenes lehetőség nyílik ezekre a lehetőségekre. Bevételre viszont nagyon nehéz szert tenni velük, hiszen azért, ha igényelsz egy blog-oldalt, nem kapsz pénzt. Nálunk viszont idővel magazinoddal pénzt is kereshetsz. Bármely .vegakalandok.hu oldalon kérhetsz egy ingyenes magazint, ha a Bejelentkezés gombra kattintasz, és legalulra görgetsz, ahol azonnal meg is igényelheted a saját magazinodat.

                

Kellemes időtöltést kívánunk, érezd jól magad az oldalon!


VegaKalandok csapata

 

....